نحوه انتخاب صحیح دستگاه کنترل تردد

folder_openدسته‌بندی نشده
commentبدون دیدگاه

به منظور انتخاب دستگاه کنترل تردد لازم است تا جنبه های گوناگونی را در نظر بگیریم. در اینجا برخی از این جنبه ها را توضیح می دهیم.

1 – نوع شناسایی

  • کارت تردد
  • شناسایی اثر انگشت
  • تشخیص چهره
  • تشخیص عنبیه
  • شناسایی کف دست و . . . .

 

شما برای انتخاب نحوه شناسایی مناسب، میبایست اطلاعات دقیقی از کاربران دستگاه و محیط کارشان داشته باشید ، چرا که به طور مثال در مجموعه های با تعداد بالای پرسنل باید از دستگاه های کنترل تردد با سرعت شناسایی بالاتر استفاده شود و یا در محیط های کارگاهی و کارخانه ها به منظور جلوگیری از انتقال آلودگی و بالا رفتن دقت شناسایی در آن محیط ها می بایست از سیس

تم های تشخیص چهره یا عنبیه استفاده نمود.

لازم به توضیح است که شما در زمان استفاده از دستگاه هایی که چندین المان شناسایی به طور همزان دارند به راحتی می توانید از تمام آن ها در کنار هم استفاده کنید.

به طور مثال : کارت (و-یا) اثر انگشت (و-یا) تشخیص چهره

2 – حافظه دستگاه ها

دومین ویژگی مهم در انتخاب دستگاه کنترل تردد، ظرفیت تعداد کاربران هر دستگاه (هر آیتم شناسایی ظرفیت جداگانه دارد) می باشد. با توجه به تعداد نمونه هایی که از هر کاربر میخواهیم اخذ کنیم تعداد  مورد نیاز ما مشخص میگردد. بطور مثال از هر فرد یک انگشت نمونه ثبت کنیم یا تعداد بیش تر

نکته مهم دیگر در بررسی دستگاه، میزان حافظه دستگاه در نگهداری اطلاعات تردد در خودش می باشد.

3 – پورت های ارتباطی

بررسی در خصوص انتخاب دستگاه کنترل تردد، بررسی درگاه های ارتباطی دستگاه مانند رله، TCP/IP، RS232، RS485، Wiegand و . . .  می باشد.

4 – قیمت خرید دستگاه و هزینه خدمات آن

عمومأ قیمت خرید دستگاه های کارتی و رمزی پایین تر از سایر دستگاه هاست. هزینه خرید دستگاه های تشخیص چهره و عنبیه به مراتب بالاتر از سایردستگاه ها می باشد.

در دستگاه های کارتی پس از خرید دستگاه هزینه تهیه کارت همیشه وجود دارد. در دستگاه های اثر انگشتی اگر سنسور اثر انگشت خراب شود برای خریدار هزینه بر می شود. در دستگاه های تشخیص چهره در صورتی که مادربرد دستگاه خراب شود عموما هزینه تعویض آن بالایی دارد.

5 – سرعت ثبت تردد

در دستگاه کارتی برای ثبت تردد کافیست شخص کارت خود را به دستگاه نشان دهد و این زمان بسیار کم است. اما در دستگاه رمزی شخص باید رمز وارد کند که ممکن است چند ثانیه ای طول بکشد.

در دستگاه اثر انگشتی ثبت اثر انگشت حدود یک ثانیه زمان می برد. اما در دستگاه تشخیص چهره عموما بیشتر از چند ثانیه طول می کشد چون شخص باید با زاویه خاصی جلوی دوربین دستگاه قرار بگیرد تا تصویر او شناسایی شود.

در تمامی موارد فوق سرعت شناسایی در برند های بهتر و با تکنولوژی بالاتر بالطبع بالاتر است.

6 – امکان تقلب

در دستگاه های کارتی و رمزی امکان تقلب وجود دارد و کارکنان می توانند با در اختیار داشتن کارت و رمز دیگران برای آن ها تردد ثبت کنند. در صورتی که در دستگاه های اثر انگشت و تشخیص چهره و در کل شناسایی های بیومتریک امکان تقلب وجود ندارد.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست